kolmapäev, 15. juuli 2015

Kesse laulab Kesselaiul

Olen alati arvanud, et laid on nii pisike, et ühest otsast on teist näha ka. Kesselaiul igatahes ei ole asi sugugi nii ja seepärast ma ise annaks talle ikkagi täieõigusliku saare nimetuse. Ühesõnaga, see pole isegi mitte poolsaare moodi saar, ikka kohe nagu päris saar. 
Tegelikult ei oma terminoloogia mingit tähtsust. Kesselaid on lihtsalt väga nunnu ja mõnus koht neljapäevaseks laagerdamiseks-talgutamiseks. 
 Aastaringselt elab siin vaid üks pere (mitte küll selles majas) - saarevaht oma prouaga. Seda ka, et lipuvarda kõrval näed ühte rajatist otse keset merd - tegemist on parvsaunakesega, kuhu kohale saab ujudes, mis aga omakorda on väikest jõupingutust täitsa väärt. 
 Saarel on olemas kõik mugavused - tualett, lõkkeplats ja tohutult ruumi telkimiseks. 
 Kesse-Ekspress töötab täie hooga. Kui tuled saarele ja sul on hästi palju koli kaasas, siis võid saarevaht Urmast paluda, et ta aitaks su killavoori laagriplatsile vedada.

Kui kola on oma kohale veetud, siis on võimalus valida sobiv koht majakese püstitamiseks. Pakkuda on merevaade, kadakavaade, mere-,mere- ja veel üks kadakavaade. 


Nagu näha, on tegemist üsna populaarse sihtkohaga :) 
 Igatahes, seltsimehed! Kesselaiule!